Ще има ново търкане,но незнам дали,че сваря да го направя зимата. Определено има какво да се желае още.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщениеНякой колега да каже размера на маншона на външното каре на Алфа 147 2.0.
Колега аз като сменявах моите отидох в магазина казах си модела на колата и те ми дадоха маншоните ...Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
смесване на масла синтетични. И двете 10W60
Смених масло преди 2 месеца. Сложих Кастрол Едж пълна синтетика 10В60. Искам да питам - някой да е смесвал такова масло с SHELL HELIX ULTRA RACING 10W-60? Има ли риск да се пресекат или да прецакам нещо по двигателя? Шела го дават, че почти не се изпарява и е по-висок клас масло. Искам да купя Шел за доливане към Кастрола в мотора.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеСмених масло преди 2 месеца. Сложих Кастрол Едж пълна синтетика 10В60. Искам да питам - някой да е смесвал такова масло с SHELL HELIX ULTRA RACING 10W-60? Има ли риск да се пресекат или да прецакам нещо по двигателя? Шела го дават, че почти не се изпарява и е по-висок клас масло. Искам да купя Шел за доливане към Кастрола в мотора.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Винаги като поставя ключа на контакт изписва съобщение че трябва да се сервизира колата,тъй като това вече е направено,искам да знам как се изчиства това да не ми се появява повече.Днес опитах безуспешно да го премахна,и докато си играех с бутона"инфо" излязоха много опции като engine oil,coolant,и други направи ми впечатление че излиза и надпис "меню изключено" как може това меню да се активира???
Ще съм ви благодарен ако ме посъветвате.
колата е АР 156 1.8 ТС фейслифт 2004гAlfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеВинаги като поставя ключа на контакт изписва съобщение че трябва да се сервизира колата,тъй като това вече е направено,искам да знам как се изчиства това да не ми се появява повече.Днес опитах безуспешно да го премахна,и докато си играех с бутона"инфо" излязоха много опции като engine oil,coolant,и други направи ми впечатление че излиза и надпис "меню изключено" как може това меню да се активира???
Ще съм ви благодарен ако ме посъветвате.
колата е АР 156 1.8 ТС фейслифт 2004г
Слагаш я на контакт , пускаш габаритите на борда отиваш на сървис и трябва да ти изпише servise expired , задържаш + и - едновременно докато не изпише Scheduled servise 20 000kmAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеСлагаш я на контакт , пускаш габаритите на борда отиваш на сървис и трябва да ти изпише servise expired , задържаш + и - едновременно докато не изпише Scheduled servise 20 000kmменюто по същия начин ли се активира???
като се натиснат едновременно +и -Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеменюто по същия начин ли се активира???
като се натиснат едновременно +и -
Menu off ти е като си в менюто и ръчкаш там .. като цънкеш на него трябва да ти изкара датата и градусите на таблото , и после вече с бутона на мигачите гледаш разходи средна скорост и др ...Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеаха, един вид изход от менюто-ясно.а при опциите 'engine oil' 'coolant fluid' и 'Break fluid' там дава ли някакви данни,'see owner's manual'' изписва и до там е при менAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Comment
-
Първоначално публикувано от djaraliiski Покажи съобщениеНякой знае ли как се обучава модула на ел. стъклата на алфа 147 1.9 ЖТД? Сменях въпросния модул и сега километража ми мига през 2,3 секунди.147 1,6 105к.с. 2002г.
Comment
Comment